Bouwen
_

Beter Bouwen Met Beton

Ons aannemersbedrijf heeft een specialisatie in betonwerken. Met name de 'moeilijke' klussen beneden peil, daar zijn wij in gespecialiseerd.

Aannemersbedrijf van Lankveld beheerst de theorie en de praktijk onder één dak. Op deze wijze kunnen onze opdrachtgevers zeer gericht worden bediend en wat andere bedrijven niet voor mogelijk achten wordt toch gerealiseerd. De kennis van zaken is blijvend in ons bedrijf aanwezig. Zowel bij de directeur, maar ook bij onze vaklui die hun vak tot in de puntjes verstaan.

PROJECTS
_

Voorbeelden projecten

Specialist in bouwen met beton.

Nummer 1 Aannemer
Aannemer
_

Nummer 1 Aannemer

In bouwen met beton

Bij de meeste aannemersbedrijven is de kennis boven peil prima in orde. Maar om de diepte in te gaan, moet je toch echt gespecialiseerd zijn. Daar ligt onze kracht en expertise: combineer die kennis met het bouwmateriaal beton en uw opdracht wordt gerealiseerd. 

Aannemer
_

Aannemer Van Lankenveld

Meer dan 20 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring zien we niet alleen beren op de weg, maar vooral kansen om de wens van de opdrachtgever mogelijk te maken. Onze aanpak van uw klus kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur in een informele benadering. Bij Aannemersbedrijf van Lankveld weet u altijd hoe de vlag erbij hangt.
Aannemer Van Lankenveld
Wonen

De juiste voordeur kiezen: zo doe je dat

Wil je de voordeur vervangen? De voordeur van je huis is niet alleen functioneel, het is ook het eerste wat ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
dakkapel
Bouwen

Vergunning dakkapel via Grip op Vergunningen

Een dakkapel kan uw zolderkamer aanzienlijk vergroten en meer licht binnen laten, maar het is belangrijk om te weten dat ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
antiterreur paal
Bouwen

Wat is een antiterreur paal?

Een antiterreur paal is een speciaal soort paal die ontworpen is om te dienen als een preventieve maatregel tegen terroristische ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
isoleren
Bouwen

Onverwachte uitdagingen bij het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton en hoe deze op te lossen

Bij het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton komen soms onverwachte uitdagingen om de hoek kijken. Deze kunnen het proces ... ... <a class="cz_readmore cz_readmore_no_icon"
Wij Hebben De Kennis
Nummer 1
_

Wij Hebben De Kennis

Kennis in huis

Aannemersbedrijf van Lankveld beheerst de theorie en de praktijk onder één dak. Op deze wijze kunnen onze opdrachtgevers zeer gericht worden bediend en wat andere bedrijven niet voor mogelijk achten wordt toch gerealiseerd.
Droom
_

Realiseer Uw Droom

Bouw uw huis of bedrijfspand

Gezamenlijk pakken we in de realisatiefase het project op waarbij u ons altijd kunt aanspreken op de werkzaamheden, voortgang of waar u dan ook maar vragen over kunt hebben. Maar ook zit u zonder vragen, dan zult u ons nog bij uw project zien. Gewoon. Omdat wij vinden dat dat hoort.
realisatiefase